Lederskifte i Viva IKS

Daglig leder Arne Johan Grimsbo har sagt opp sin stilling i Vestviken interkommunale vei, vann og avløpsselskap (Viva IKS) med fratreden den 31. mai 2018.   Det vil i løpet av kort tid bli konstituert en daglig leder som tiltrer etter hans fratreden.

Grimsbo har ledet selskapet siden februar 2016 og slutter etter at Nye Asker kommune, som Røyken og Hurum blir en del av, besluttet å legge vei, vann og avløpstjenestene inn i basisorganisasjonen. Viva IKS sin tredje eierkommune, Lier, har planer om å organisere tjenestene i et kommunalt foretak.

Arne Johan Grimsbo_mars2016– Viva IKS går nå inn i en omstillingsfase før selskapet blir avviklet innen 1. januar 2020. Det krever en leder som identifiserer seg med den valgte løsningen. Det er derfor helt naturlig for meg å se meg om etter nye utfordringer som passer min profil, og der jeg får brukt min kompetanse på å utvikle, modernisere og bygge. Vivas organisasjon er robust og jeg er overbevist om at selskapets dyktige medarbeidere vil være verdifulle for Nye Asker kommune og Lier kommune, uttaler Arne Johan Grimsbo.

 

 

Styreleder i Viva IKS, George Fulford, er meget godt fornøyd med utviklingen i Viva under Grimsbo sin ledelse. –  Arne Johan Grimsbo ble hentet til Viva IKS på grunn av hans kompetanse og egenskaper innenfor lederskap, innovasjonskraft og evne til å se mulighetene i digitalisering og ny teknologi. Han har i samarbeid med Vivas medarbeidere lykkes godt, og selskapet fremstår i dag som en profesjonell leverandør av vei, vann og avløpstjenester, uttaler Fulford.

vi-har-laerling_400x400

Kontakt oss

Åpningstider:
08:00-15:30

Sentralbord
32 22 58 00

postmottak@viva-iks.no

Utenom kontortid

Vakttelefon (døgnbemannet):

32 22 58 00